Jogi nyilatkozat és felhasználási feltételek

A www.panelenergetikaitanusitvany.com internetes oldalt megtekinteni, használni csak az alábbiakban megfogalmazott feltételek elfogadásával lehetséges.

Tiszteletben tartjuk az oldalt használók személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat rendszerünkben tároljuk és felhasználjuk az Önnel történő kapcsolatfelvétel és üzleti tevékenységünk során, azonban ezt Ön bármikor korlátozhatja vagy megtilthatja. Önnek, mint természetes személynek, jogában áll megismernie, illetve módosítania az általunk nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat töröljük, vagy korlátozott módon használjuk.

Az ingatlan adásvétel jogszerű végrehajtása a szerződő felek és az ügyvéd felelőssége, ezért javasoljuk, hogy oldalunk helyett a hivatkozott jogszabályokból tájékozódjanak. Jogi tanácsot kizárólag ügyvéd adhat, kérjük a kedves látogatót, ezt mindig vegye figyelembe, ha jogszabályokhoz kapcsolódó kérdésekről érdeklődik. Az oldalunkon szereplő jogszabály értelmezések és minden egyéb információ csak tájékoztató jelleggel szolgál. Természetesen mindent megteszünk a lehető legpontosabb tartalom szolgáltatásáért, azonban nem vállalunk felelősséget azért a kárért, hátrányért, amely az oldalon szereplő információk felhasználásából keletkezhet. Munkatársainkkal szóban végzett egyeztetések felülírhatják és kiegészíthetik a honlapon szereplő információkat.

Az árváltoztatás és visszalépés jogát fenntartjuk. Egyedi árképzést és ajánlatadást alkalmazunk az átlagosnak tekinthető lakás-kialakításoktól jelentősen eltérő műszaki paraméterek vagy távoli elhelyezkedés esetén. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlatéttelnek.

Ha a fenti tartalom bármely részével nem ért egyet, kérjük ne használja az oldalt. Ha további kérdése merült fel, szívesen tájékoztatjuk Önt bővebben, a kapcsolati elérhetőségeinken. Az oldal megtekintésével, használatával a látogató elfogadja a fenti nyilatkozatot.

Várjuk észrevételeit elérhetőségeinken. Minden kérdésére válaszolunk!
energia kérdések, információk a tanúsítványról, tartalomkapcsolatár, árakenergetikai tanúsítvány
Hasznos oldalak a tanúsításhoz | Jogszabályok, rendeletek
PANEL energetikai tanúsítvány - © 2020 - Minden jog fenntartva